IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Burger King

Have it your way

Vis i kart
33 33 06 17
Avdelinger www.burgerking.no

Mer informasjon

Ryktet om at GRILLET ER BEST spredte seg som ild i tørt gress og gjestene begynte å valfarte til Burger King for en smakebit. Suksessen bestod i å aldri vike en tomme fra den opprinnelige ambisjonen. En annen avgjørende faktor staves W-H-O-P-P-E-R. Denne populære burgeren som ble elsket av folket fra dag en.

I 1961 fikk eventyret fart gjennom at herrene Edgerton og McLamore delte ut de internasjonale og nasjonale franchiserettighetene. Det viste seg å være et sjakktrekk som hjalp Burger King å bli ett av verdens mest kjente varemerker. To år senere ville Burger King spre sine grillede hamburgere til resten av jordkloden og åpnet dermed de første internasjonale restaurantene i Puerto Rico. !!

I 1974 ble Have It Your Way lansert for første gang. Det innebar at gjestenes valgmuligheter ble enda flere enn tidligere. De fikk bestille nøyaktig hva de ville, når og hvordan de ville ha det. Betydningen er som kjent like aktuel nå som da.

Til alle kjøttelskeres store glede begynte Burger King å speide mot andre kontinenter og etablerte restauranter i land som Spania, Tyskland, Sverige og England.

På 80- og 90-tallet fortsatte Burger King å ekspandere, f eks Norge i 1988. Både i størrelse og geografisk. Til og med menyen ble utvidet med de etter hvert så kjente klassikerne: Big King XXL og Crispy Chicken.

Kontaktinformasjon

www.burgerking.no

Besøksadresse Hamang terrasse 55, 1336 Sandvika
Postadresse Postboks 280, 1301 Sandvika
 
Telefon
(+47) 33 33 06 17

Last ned visittkort
Del av Umoe Restaurants AS
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies
Tilbake

Avdelinger

Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies